Experts en xàrter de iots a Barcelona

Xàrter de iots a motor

Lloguer per dies, setmanes o sortides organitzades. Iots de luxe de fins a 35 m. d’eslora.

Yate a Motor

Xàrter de iots a vela

Triï entre els nostres models disponibles, de fins a 60 peus, amb tot l’equipament, per a gaudir de la navegació sense preocupacions.

Vela

Jets privats

A Sea & Sky li oferim també avions reactors i turbohèlix per als seus desplaçaments privats o corporatius a qualsevol lloc del món.

Jet Home

Iot hotel a Barcelona

Totes les nostres embarcacions li ofereixen la possibilitat d’ús com a Iot Hotel. Fins a grups de 10 persones en el mateix iot.

Venta de barcos Bavaria Starfisher Hallberg Rassy

Venda d´embarcacions

Disposem d’un ampli catàleg d’embarcacions d’ocasió amb més de 100 models diferents, de totes les categories. Si prefereix triar entre embarcacions noves, li oferim les marques Bavaria, Starfisher y Hallberg-Rassy.

Usades Noves

El nostre objectiu

El principal objectiu de Sea&Sky és oferir als nostres clients una gran varietat de serveis nàutics, tant de lloguers com d’activitats, amb un gran ventall d’eslores, des de petites embarcacions fins a grans iots, perquè puguin gaudir del mar amb seguretat, confort, tranquil•litat i llibertat.

 

Per què nosaltres?

  • 1. Situació privilegiada

    Oficines i taller a Port Ginesta. Lluny de les aglomeracions dels ports esportius de Barcelona, amb totes les comoditats i una total discreció.

  • 2. Flota pròpia

    Gestionem les nostres pròpies embarcacions, a més de diverses embarcacions cedides per a l’explotació.

  • 3. Garantia de Servei

    En la nostra política de Servei al Client, li oferim la devolució de l’import total del xàrter diari si no queda satisfet del servei proporcionat o de la qualitat i funcionalitat de l’embarcació.