Som professionals de la gestió de iots

Xàrter de iots a motor

Per a sortides de mig dia, dia complet o, fins i tot, travessies de diversos dies navegant per les Balears o per la Costa Brava.

Disposem de iots de luxe, de fins a 35 m., en els ports de Blanes, El Masnou, Barcelona i Castelldefels. Pot sortir a navegar amb els seus invitats, gaudir de l’skyline de Barcelona, anar a dinar a Sitges i tornar de nit, amb un sopar exquisit ofert en el vaixell, servit per professionals. Tot això amb una total intimitat i amb la possibilitat d’acabar la nit dormint en el vaixell.

Chárter de Yates a Motor
Chárter de Yates a Vela

Xàrter de iots a vela

Navegar durant una setmana per les cales de Mallorca, gaudir de la nit d’Eivissa, descansar a Menorca, o, senzillament, fer una sortida d’un dia amb els amics i navegar per la costa de Barcelona.

Oferim vaixells amb i sense patró si disposa de la llicència corresponent, d’eslores d’entre 35 i 60 peus. Amb bases a Blanes, Barcelona, Castelldefels, Palma de Mallorca i Eivissa. També li podem oferir xàrter de iots a vela a Grècia, Turquia, el Carib i Tailàndia.

Iot Hotel

Gaudeixi d’un allotjament diferent i de luxe en un dels ports esportius de Barcelona, ports d’una gran animació, a escassos minuts a peu del centre d’aquesta atractiva ciutat.
Amb capacitat per a grups de fins a 10 persones en un mateix iot.

També li podem oferir Iot Hotel en els nostres altres ports base.

Consulti disponibilitat i reservi amb antelació per a poder gaudir d’una experiència única.

Yate Hotel en Barcelona
Jets Privados

Jets privats

Addicionalment a les nostres propostes de xàrter de iots de luxe, oferim la possibilitat de gestionar-li el desplaçament amb jet privat, de 4 a 12 pax., per tot el món. Des de petits reactors, tipus VLJ, per a desplaçaments per Europa, fins a jets amb capacitat de vol intercontinental, sense esperes en els aeroports i amb una total discreció.

També li oferim l’opció de lloguer d’avions de fins a 44 places per poder viatjar amb els seus invitats a qualsevol tipus de celebració o esdeveniment.

Flota

Tots els nostres vaixells, propis o gestionats per Sea & Sky, disposen d’un manteniment exhaustiu, fruït del nostre rigor i de la nostra experiència en nàutica i aeronàutica, d’uns alts nivells de confort i d’una gran adequació al tipus de navegació que correspongui tant a vela com de motor.

Si no queda satisfet amb el vaixell ofert, li proporcionem sense càrrec el canvi per un altre vaixell de la mateixa categoria.

Flota
Venta de Barcos

Venda d´embarcacions

Som especialistes en la venda d’embarcacions a motor i a vela, des de llanxes esportives d’eslores petites a iots de grans eslores. Fem un seguiment complet del servei amb el client, des del primer contacte a la nostra oficina fins a la venda i posterior Servei Postvenda, sempre amb una atenció personalitzada i directa.

La nostra àrea d’actuació és Catalunya, amb un gran nombre de vaixells oferts a la Costa Brava, al Maresme, a Barcelona i a la Costa Daurada.